GASZTRONÓMIA |
||
|
Ahogy minden normális férfit, minket is leginkább a gyomrunknál lehet megfogni. Leszámítva persze az olyan eseményeket, amikor bármennyire is szeretnénk, a gyomrunk nem veszi be a hőn áhított étket, vagy itókát. |
|
|
Mindennek az alapja egy nagy tor (zabálás, meg ilyenek). Ez kihagyhatatlan, akármilyen további cselekményhez. Ezért képesek vagyunk bármit levadászni, | |
|
persze csak akkor, ha nagyjából látjuk, hogy mi lesz belőle, mert van, aki nem szereti a gyanús kajákat. | |
|
Aztán az is fontos része a dolognak, hogy a hozzá való italunkat, amik történetesen a hajósi borocskák, megfelelően tálalják az ételhez. | |
|
Továbbá az sem árt, ha tudjuk, hogy nagyjából mi (vagy ki) vár ránk, a nagyüzemi zabálás után. Igazán jóízűen lehet enni egy ilyen biztos folytatás reményében. | |
|
Ezután nem túl forrón tálalva, lassú, esetleg gyors kanalazással, némi savanyúsággal testre szabott mennyiségben fogyasztható, ezzel tovább növelve a megelégedettségünket. | |
Kedvenceink |