mi szem-szájnak ingere

 

   

GASZTRONÓMIA

Ahogy minden normális férfit, minket is leginkább a gyomrunknál lehet megfogni. Leszámítva persze az olyan eseményeket, amikor bármennyire is szeretnénk, a gyomrunk nem veszi be a hőn áhított étket, vagy itókát.

   

Mindennek az alapja egy nagy tor (zabálás, meg ilyenek). Ez kihagyhatatlan, akármilyen további cselekményhez. Ezért képesek vagyunk bármit levadászni,  

persze csak akkor, ha nagyjából látjuk, hogy mi lesz belőle, mert van, aki nem szereti a gyanús kajákat.  

Aztán az is fontos része a dolognak, hogy a hozzá való italunkat, amik történetesen a hajósi borocskák, megfelelően tálalják az ételhez.  

Továbbá az sem árt, ha tudjuk, hogy nagyjából mi (vagy ki) vár ránk, a nagyüzemi zabálás után. Igazán jóízűen lehet enni egy ilyen biztos folytatás reményében.  

Ezután nem túl forrón tálalva, lassú, esetleg gyors kanalazással, némi savanyúsággal testre szabott mennyiségben fogyasztható, ezzel tovább növelve a megelégedettségünket.  
     

Főoldal

Kedvenceink